Bygger duplo

Pappa och jag byggde ihop duplo polisstationen, det var ju precis en sån jag önskat mig av tomten. Vi provade att bygga lite olika, det var skoj :)


Lucia & Julafton 2012

 
Som vanligt hade vi lucia firande på dagis, men i år var det så kallt ute så vi fick tåga och sjunga för våra föräldrar inne istället, jag sjöng högt och lite före alla andra så man tydligt skulle höra mig :)
 
 
Dagen före julafton kom mormor, morfar, Micke och Agge hit. Agge ville nästan direkt att vi skulle gå ut och åka pulka, precis vad jag ville oxå :)  Och vi har ju en jättebra backe att åka, den är inte så kul att gå upp för men när man åker ner, wow vilken fart man får! :)
 
Som sagt, lite jobbigt att gå uppför backen.
Vi flög ner för backen, Agge är så cool så vi åkte rakt mot guppet och jisses vad vi flög, nu har min pulka ett rumpavtryck efter Agge hahaha!
 
När vi kom in åt vi julmat, jag åt som vanligt inte så mycket, det blev nåt ägg, lite leverpastej och en prinskorv typ. Dom andra åt jääääättelänge.
Efter maten tittade vi på Kalle Anka, han är ju så rolig :) Sen efter Kalle var det någon som kom gåendes i vår trädgård, tomten!
 
Jag och Micke spanar efter tomten som kommer in på vår altan.
 
Sen kom han äntligen in! Han hade en jättestor säck med sig full med klappar!
 
Tomten var ju så snäll så jag gav honom en kram.
Innan tomten gick vidare så bad jag honom att gå förbi min tjej Nelly för jag vet att hon har varit jättesnäll så jag tyckte att hon också skulle få lite klappar.
Sen fick jag börja öppna alla klappar, jag hade varit jättesnäll i år för jag fick jättemånga julklappar! :)
Sen fick jag ett jättestort paket med massa delar i som man skulle sätta ihop, då tog jag hjälp av morfar och Micke, tror dom tyckte det var kul att vi gjorde det tillsammans :)
 
 
Sen hade dom vuxna nåt slags paket byte men då var jag upptagen med att leka med mina nya grejer så det hade jag inte tid att titta på :)
 
Jag vill passa på att säga stort TACK till alla fina klappar jag fick, jag blev jätteglad för alltihop! Jag lovar att vara minst lika snäll nästa år :)
 
 

Svar från tomten

Idag när jag kom hem från dagis så hade jag fått post från tomten, han hade svarat på mitt brev :)


Pepparkakshusbygge :)

Idag äntligen skulle vi bygga pepparkakshuset, som jag har längtat! :)


Äntligen fredag

Äntligen kan man ta helg :) jag är lite förkyld och hes så jag slappar framför datorn en stund medan jag väntar på att pappsen har köpt min favorit mat, Kina :)


Baka baka liten kaka...

Nu har det varit första advent och då hör det till med pepparkaksbak och att få öppna första luckan i adventskalendern :)
Årets kalender är en Playmobil Polis kalender, hur cool som helst. Jättespännande att se vad det blir för överraskning varje dag :)
 
Jag gjorde gris kakor, fisk kakor, gubbar, gummor, stjärnor, hjärtan, allt möjligt :)
Pappa och jag åt en del deg också, det var ju smaskens, mamma tycker att deg är äckligt, men desto mer till oss :)

RSS 2.0