Intresse Anmälan

Det har framkommit att det finns några som vill ha ett dagisfoto av mig, dom som vill det kan väl säga till så mamma och pappa vet. Okej?


Mitt Dagisfoto



Vad tycks?


Agges Skor



Agge kom och sov över hos oss i fredags. Vi hann inte ses så mycket på kvällen men på lördag morgon hann vi umgås lite, jag visade henne mina leksaker och vi läste lite ihop och så.
Sen var jag bara tvungen att hitta på nåt så jag tog hennes skor och så tog jag på mig en snygg hatt och sen visade jag henne hur bra jag kunde hoppa, jag tror hon blev lite impad faktiskt =)

Leka med Brida och Breja (Frida och Freja)

I fredags var jag och mamma lediga så då åkte vi hem till Frida och Freja och lekte. Det var så kallt ute så vi bestämde oss för att leka inne istället.
Först när vi kom dit så var jag jätteblyg men det släppte efter ett tag.


Jag och Frida delade på ett par äpplen och så hade Fridas mamma gjort jättegoda muffins, tyvärr tror jag att jag grisade en del när jag åt så det kan hända att hon fick städa lite sen när jag hade gått hem...


Frida hade jättemycket roliga leksaker, en jättefin telefon och en docka med dockvagn och en massa klossar! Ibland var det lite svårt att dela med sig och turas om men jag tyckte det gick rätt bra, Frida är ju så snäll.


Kolla vilka snygga brillor jag hittade! Jag var ju tvungen att prova!!!


Sen ville jag såklart se hur Frida såg ut i dom!




Frida var jättesnygg i brillorna hon med.



Sen var det dags att åka hem och då ville ju jag köra...men...jag fick tyvärr åka baksäte som vanligt =(

En liten sång...


Mot storstan!

Jag har ju tjatat om att jag vill hälsa på mormor och morfar jättelänge nu och äntligen fick jag åka dit! Jag sov en stund på vägen dit så jag skulle orka med allt bus.


Morfar var lite krasslig men jag tror han blev lite gladare av att titta på Gummibjörn videon med mig =) Ja sen kanske han inte tyckte det var så kul tredje och fjärde gången jag ville titta .... men iallafall =)


Jag och mormor lekte såklart jättemycket precis som vi brukar!

Sen hade mormor och morfar rensat lite hemma så jag fick med mig en massa böcker hem, jag har bläddrat i flera stycken redan...bla Alfons...han är ju bara så himla bra! Annars är jag ju väldigt förtjust i Nalle Puh och Bamse.


När vi hade busat hela dagen så blev jag till slut lite trött...ja inte så att jag ville erkänna det men det var rätt mysigt att bara sitta i mormors famn en stund.

Farmor fyller år

I lördags åkte vi hem till farmor och farfar för att fira att farmor fyller år. Jag började såklart med att busa med Kevin, han är så himla rolig och snäll. Sen åt vi kycklinggryta, fast jag åt inte så mycket jag var mer sugen på att leka. Sen fikade vi, farmor hade gjort en fantastisk chokladkaka med kräm mellan, jättegott! Jag åt minst två bitar. Sen fick jag prova citrondricka...jisses vad surt det var!


Efter att vi busat ännu mer satte jag mig i fasters famn och åt en kaka. Hon är snäll min faster och hon älskar mina kinder för hon vill alltid nypa lite i dom ... =)


RSS 2.0