Helgen

I fredags åkte vi hem till mormor & morfar. Jag var på riktigt bushumör så jag började röja direkt =)


Jag slängde på mig stövlarna och sen drog jag fram alla plastbyttor som fanns, efter det gick jag lös på en kortlek, gissa om mormor och morfar fick leta kort sen hahahaha....


Ja sen slocknade jag i soffan, man blir ju trött av att hålla igång mormorn och morfarn.

På lördagen stack päronen iväg och lämnade mig själv med MoF. Vi lekte i sandlådan och så gungade vi och sen gick jag och morfar på en lång promenad, jag visade honom massa roliga grejer, jag tror han gillade det =)
Sen på natten höll jag igång så päronen blev lite tjuriga, fattar inte varför dom inte vill vara vakna på natten.


På söndagen kom Micke, han busade massor med mig, jag älskar ju att sitta på axlarna =)


Han gillade nog inte när jag använde hans huvud som trumma...men vadå...det får han väl stå ut med =)


Sen fick jag en isglass, årets första, den var väldans kall men jag kunde ändå inte låta bli att äta den.

Päronen trodde nog jag skulle sova sen i bilen så att dom fick en lugn kväll hemma, haha det kunde dom glömma, jag somnade en stund i bilen men sen höll jag igång ett bra tag...

Min första klippning

Idag var jag hos farmor och farfar och lekte medans mamma och pappa jobbade, det var jättekul att vara där, jag gungade på en gunghäst och så lekte jag med en jättestor boll.
Sen kom päronen och så fikade vi lite. Sen skulle pappa och farfar laga bilen så då passade jag på att somna en stund...men jag blev snart väckt av mamma för vi skulle gå hem till faster Mari och klippa mig, jag har ju blivit så väldans långhårig.






Vad tycks? Fint va? =)


Lockarna blev fler när jag blev lite mer korthårig men det tycker mamma är jättefint så det gör ju inget.

Påsk Del 2

Igår var vi först hem till gammelmorbror Christer som fyllde år, han hade gjort världens godaste tårta, mums!


Fick låna en ficklampa och den hade jag jätteskojigt med!


Jag visade mormor oxå, jag tror hon gillade det =)


Christer hade tagit fram en hel låda med roliga leksaker, jag måste åka dit snart igen för det fanns ju massa roliga grejer där. Christer hade dessutom ett piano som jag spelade lite på, ett sånt skulle man ha hemma ;)

Hemma hos mormor och morfar åt vi lammgryta som morfar hade gjort, oj oj oj vad gott det var! Sen snodde jag även morfars smörgås, gissa om han blev förvånad hi hi hi ...
Jag fick även ett påskägg med lite godis och en jättefin mobiltelefon, jag tror mormor och morfar vill att jag ska börja ringa dom eller kanske skicka sånna där sms? Hmmm jag får se...men den var jättefin iaf =)

Påsk Del 1

I lördags kom massa familj hem till oss och åt mat, det var roligt att träffa alla igen. Som vanligt åt vi massa mat, jag älskade skinkan, korven och självklart potatisen.


Lekte med min kusin Kevin, det var jätteroligt =)


Sen fick jag påskägg oxå, i ett låg det ett par gosedjur och en bok och i ett låg det en båt som jag kan ha i badet, hur bra som helst ju! (fick även lite godis som jag provsmakade senare på kvällen, det var gott.)

När alla hade åkt hem så somnade jag mätt och nöjd.

RSS 2.0