Gammelmorbror på besök

Igår kom gammelmorbror (mammas morbror) Christer hit. Vi gick en promenad i det fina vädret, jag passade som vanligt på att sova en stund men sen var det full fart =)


Vi lekte lite på mitt rum, det var roligt =)

Jag chockade mamma och pappa genom att somna redan kl 19, det var bra länge sen jag sov så tidigt, men det var ganska skönt....

Idag gick vi en promenad runt bruket och herrgården, det var skönt att komma ut lite även om jag sov en stund i vagnen idag med =)


Jag var ju tvungen att visa Christer att jag kan säga lampa, så jag kröp upp på köksbordet och visade =)


Sen fick jag leka med hans kamerafodral, han är bra snäll han =)
(mamma och pappa gillar inte att jag har kommit på att jag kan kliva upp på köksbordet själv, men det struntar jag i för det är så himla roligt att sitta där uppe)


Sen lånade jag Christers glasögon, mamma tyckte jag såg ut som en liten professor =)

Ja och sen åt vi tacos, eller jag åt mest grönsaker och bröd...det är ju det som är godast.
Sen när kl var ungefär 19.15 så somnade jag ... snacka om att päronen blev chockade, två dagar i rad liksom! Men...dom ska inte tro att det kommer bli nån vana...nänä...det kan dom glömma...;)

Djäkneberget med Maria

Idag åkte jag och mamma in till stan och träffade mammas kompis Maria. Jag sov en stund först och sen gick vi till Djäkneberget och lekte lite =)


Kramades lite med Maria


Det var en jätterolig kille som gungade bredvid mig så honom var jag såklart tvungen att kolla in =)


Provade den här gungan oxå men den var inte alls lika rolig...det fanns inget att hålla sig i heller...tror den är för större barn.


Åka rutschkana är väl sådär...men att klättra upp för den är ju hur skoj som helst =)

Jag var rätt trött så jag orkade inte leka så länge, jag blev lite vinglig liksom så då ringde vi efter pappa som kom och hämtade oss, vi skulle nämligen åka och hälsa på gammelfarmor. Jag inspekterade hennes rum noga, kollade alla skåp, läste hennes tidningar och såg till att man kunde stänga dörren, provgick med hennes rollator och ja ni vet, viktiga grejer =)

Paket

Kolla vad jag fick i posten idag!!! Rena julafton ju =)


Oboy ett alldeles eget paket! Från mormorn och morfarn! Dom är bra busiga dom =)


Massa fina kläder!

Tusen tack mormor och morfar, jag kommer bli supersnygg i dom nya kläderna!

Blåbär


mmm blåbärsgröt är ju bara såååå gott =)

Jag är nästan frisk nu vilket är toppen! Lite rosslig ibland på mornarna men sen är allt som vanligt och jag leker och busar allt jag kan =)
Idag har jag dock varit ganska trött. Igår somnade jag tidigt i mammas famn...sen sov jag några timmar men sen vaknade jag och var...pigg liksom...och ledsen...varför vet jag inte riktigt men jag ville iaf inte sova. Så mamma provade att lägga mig bredvid henne i sängen och då låtsades jag sova lite så precis när hon nästan sov så satte jag mig upp och började hoppa i sängen istället, jätteskoj =) Eller ja, mamma tyckte nog inte det och inte pappa heller som tyckte jag skulle sova för länge sen. Så jag höll liv i päronen ända till 5 på morgonen! Det var inte dåligt jobbat va? Ja och sen vid 8 ville jag ju ha frulle så då väckte jag mamsen och talade om att det var dags för välling...Gissa om hon blev glad då =)

Förkyld

Jag har känt mig lite ledsen och orolig i några dagar nu, päronen trodde det var för att jag håller på och få en tand till (den 11:e) men inatt var det värre än värst och när jag vaknade var jag förkyld, snorig och lite hostig. Jättetråkigt och jobbigt. Man orkar inte leka som vanligt och sova går ju knappast heller för det blir så svårt att andas. Men päronen har köpt en nässug nu så då kanske dom kan få bort det värsta snoret iaf.


Promenad med nyckelpigan


Övningskör



Jag övningskör lite =) Men roligast är ändå att tuta för då kommer alltid Flisan och vill vara med =)

Grattis Farmor!

Idag fyller Farmor år så vi åkte dit och firade henne.
När vi kom så fick vi mat, jättegod kycklinggryta och sen åt vi tårta efteråt, mums!
Såklart passade jag oxå på att busa =)


Jag började med att hämta Jolinas koppel, det är ju så skoj att gå runt med det.


Sen hittade jag högen med farmors veckotidningar, där kunde jag har rivit runt bra länge om inte mamma och pappa hade stoppat mig.
Jag försökte även att ta några ljus, en mobiltelefon och lite annat smått och gott men päronen var efter mig hela tiden så det gick inte så bra...

Mormor och Morfar

Igår åkte vi till mormor och morfar, jag har saknat dom, det blir ju så när man bor långt ifrån varandra. Vi lekte iaf massor! Dom har massa roliga böcker som jag bläddrade i =)

Idag var det tänkt att mamma,pappa och jag skulle gå på UnderbaraBarn mässan i Älvsjö men det blev inte så för jag sov lite oroligt och var lite trött så vi bestämde oss för att göra nåt annat istället.


Jag och morfar myste lite =)


Sen kom morbror Micke och lekte med mig, här har jag hittat ett dörrstopp, jätteskönt att bita på.


Mormor och jag leker med lyftkranen dom köpt åt mig, jätteskojig var den =)

Sen åt dom andra lite kräftor och jag åt kex och sen blev jag trött så då åkte vi hem så jag kunde sova i bilen, skönt...

RSS 2.0