Olycka



Igår när jag väntade på att pappa kokade min gröt så blev jag lite för ivrig, jag ville liksom att gröten skulle vara klar NU. Så jag tänkte jag skulle hjälpa pappa genom att ta gröten från spisen själv. Det var ingen bra idé visade det sig. Jag satte ner båda mina händer på plattan och det gjorde fruktansvärt ont!
Mamma och pappa satte mina händer under kallt vatten och la på is men det gjorde bara mera ont tyckte jag. Jag grät och skrek för att det gjorde så himla ont! Sen slängde päronen in mig i bilen och så åkte vi jättefort till sjukhuset där jag fick komma in jättesnabbt bara för att jag var så ledsen, där fick jag först träffa en jättesnäll doktor. Sen kom den elaka sköterskan som bara ville peta och klistra på massa grejer på mitt onda, henne gillade jag inte. Till slut hade jag ett jättestort bandage på handen, men då orkade jag inte protestera mer för jag var så himla trött. Sov hela vägen hem i bilen och sen sov jag på mammas arm hela natten, det var mysigt faktiskt. Men jag vaknade några gånger och hade ont så mamma fick ge mig medicin.
På torsdag ska jag träffa en doktor igen för att se hur mina blåsor har läkt. Hoppas jag slipper bandaget sen.

Så varning kompisar, akta er för spisen, den är jättefarlig!!!

Guldlock



Vad tycker ni om mina lockar? Fina va? =)

Morfars födelsedag

Förra helgen åkte vi till mormor & morfar för morfar hade fyllt år. Det blev ett rejält kalas såklart =)


Först matade pappa mig med tårta...


men sen tyckte jag det tog sån tid, pappa hade min kusin Kim i knät så han var lite för långsam med att mata mig så jag tog helt enkelt saken i egna händer...


mmmm....supergott!

Jag har fått lite klagomål om att det uppdateras för lite här på bloggen men vi har varit sjuka så mycket så mamma har inte orkat hjälpa mig. Så det kommer bli bättre...lovar!

Har jag nåt...?



Ehhh....har jag nåt runt munnen eller? =)


Kalas

Idag fyller mamma år så igår kom det massa folk hem till oss och fikade. Jag hade hållt päronen vakna till nästan 1 på natten så dom var inte så jätteglada när jag väckte dom på morgonkvisten sen...men ... det är sånt som händer =)


Jag var tvungen att busa lite när gästerna kom =)


Mormor gav mig tårta, det var mumsigt.


Sen läste jag och morfar min favorit bok, den är lite sliten men det är för att jag bläddrar i den varje dag, den handlar om bajs. Morfar verkade oxå gilla boken =)

Sen åkte mormor & morfar och så skulle farmor & farfar komma på kvällen men jag orkade inte vara vaken när dom kom, jag sov så gott då.

BVC

Idag kom pappa och hämtade mig tidigt från dagis, vi skulle åka in till stan och gå på 18 månaders kontroll på BVC. Pappa trodde jag skulle sova hela vägen in i bilen men jag hade så mycket att berätta så jag snackade hela vägen. 
När vi kom in på BVC läste vi en bok i väntrummet, den var jätterolig tyckte jag. Sen fick vi komma in till doktorn. Han klämde och kände på mig och lyssnade med en grej på mina lungor. Men dom var det inget fel på! Sen stack han mig i armen med en jättestor spruta, gissa om jag grät?! Fy vad ont det gjorde!!! Men sen fick jag ett jättefint klistermärke, då kändes det lite bättre iaf. Han frågade om jag visste var näsan och magen var oxå, meh, klart jag vet det, det har man ju vetat länge liksom. Ja och sen försökte han få mig att snacka lite men det kunde han glömma efter den sprutan åhnej så lätt får han inte mig att förlåta heller.
Ja och såklart så fick jag väga och mäta mig, den här gången var jag 82,7 cm lång och så vägde jag 12.5 kg, jag låg mitt på kurvan sa han så jag blev godkänd =) Skönt, nu ska jag inte dit förrän jag är 3 år och dit är det långt.

RSS 2.0