Lite bilder sen sist...


Mamma fyllde år och det kom massa folk. Jag passade på att leka med Gammelmorbror Chris och Gammelmoster Annika, det är inte så ofta vi ses så då vill man ju gärna passa på =)


Självklart åt jag tårta, mums!


Jag har varit och hälsat på hos mormor och morfar, vi lekte som vanligt med lera, jag älskar lera!
Jag väckte mormor tidigt på morgonen och så bakade vi bullar,det var ju superkul! Mormor är så snäll som låter mig hjälpa till =)


Morfar hade köpt nya tuschpennor till mig, med en smal spets och en tjock spets, som inte gick att trycka in, perfekt för mig ju! Jag gjorde ett riktigt konstverk åt honom =)


Sen tittade jag och morfar på gummibjörn, jag tror morfar börjar gilla gummibjörn nästan lika mycket som jag gör hi hi hi ....


Sen kom det massa folk, vi skulle fira att morfar fyllt år. Mormor och jag hade ju bakat semlor, det bästa morfar vet. Jag gillade att äta grädden först, sen mandelmassan och sist brödet.


Jag och Kim satt och snackade lite...och tittade på Totte på datorn.

En dag hemma med Morsan :)

Jag slog upp mina ögon exakt kl 6.20. Alla andra dagar när jag ska till dagis får mamma eller pappa väcka mig vid 7 för att vi ska hinna dit i tid men varje gång vi är lediga så passar jag på att gå upp i "ottan", jag tycker man ska sätta fart på päronen på en gång liksom =) Mamma blev jätteglad när jag väckte henne, hon försökte övertala mig om att ligga kvar en stund och dra mig men jag är liksom inte killen som ligger och slöar så vid 7 fick hon allt gå upp hahahaha ...


Jag börjar varje morgon med en flarra välling och lite morgontv, det är fina grejer det =)


Sen älskar ju jag att lägga pussel så det gör jag många gånger om dagen...


Sen läste jag några böcker, mamma fick oxå vara med och bläddra...


Laga mat är ju alltid roligt, här skivar jag potatis till mamma...


Och på tal om mat så blir man ju hungrig av att laga mat så då ville jag ha frukost, två knäckemackor med leverpastej och lite mjölk, leverpastej är ju det bästa som finns!


Som sagt lägga pussel är jättekul!


Spelade en melodi för mamma, vi dansade lite oxå. Musik är ju toppen speciellt när man får spela hur man vill!

Sen blev vi plötsligt lite trötta så vi gick och vilade lite, jag somnade direkt och sov över en timme men mamma hade tydligen inte kunnat sova.


När vi vaknat till så tog vi en promenad, det var rätt kallt ute men det var skönt att få lite luft.


Sen åt jag lite lunch, potatis och köttbullar, smaskens!


Till efterrätt blev det en glass, jag älskar ju isglass!


Efter glassen behövde jag besöka pottan och där gjorde jag nr 2 ( för den som ville veta...) Jag fick massa beröm av mamma!


Framåt kvällen kom pappa hem med kina mat, jag åt kyckling och grönsaker och ris, det var gott.


Efter maten hjälpte jag till att städa lite. Jag gillar ju att dammsuga.


Efter städningen blev jag lite varm så då tog jag mig ett avkopplande bad...


Sen hoppade jag i pyjamasen och så tittade jag en stund på Nicke Nyfiken filmen och sen somnade jag....


Oscar var här

I lördags kom Oscar och hans päron hit. Jag hade väntat hela dagen...verkligen sett fram emot att få busa! Sen blev jag lite blyg när han väl kom...men det gick snabbt över.


Medan vi väntade så tjatade jag på mamma "ta kort på mig, ta kort på mig"... jag älskar att vara med på bild! =)




Jag fick "fiska" med ett litet metspö i Oscars pappas hår, det var jättekul! Han var verkligen snäll som lät mig hålla på =)


Vi hade så himla kul!

Vi åt massa mat oxå, tacos var det visst. Fast det tyckte vi väl var sådär...Vi hade nog hellre lekt jag och Oscar men päronen tjatade om att vi måste äta lite iaf så då gjorde vi väl det.


Efter att vi hade lekt ett tag till så fikade vi. Jag och Oscar fick varsin glass, mums! Sen smakade vi såklart cheescaken som päronen åt. Och massa bär åt vi oxå!


Sen blev det sen kväll och vi varvade ner lite...


Sen var det dags att kramas och säga hejdå. Jag tyckte det var jättetråkigt att dom var tvugna att åka.....jag hade kunnat leka ett bra tag till...Fast, jag somnade ganska omgående efter att dom hade åkt så jag kanske var lite trött trots allt. Det här med att sova middag på dan har ju jag lagt av med.

Synd bara att Frida och Freja inte kunde komma, dom var ju magsjuka stackarna. Men nästa gång, då måste vi röja allihopa!

RSS 2.0