Min nya smula

Vad tycks om min nya vintermössa?


Mina favoriter!












Det här är mina absoluta favoriter, jag lyssnar flera gånger om dagen på dom, sjunger med och försöker även lära mig danserna, det är lite svårt men jag försöker iaf =) Så, vad tycker ni?

Cornelias Födelsedag

Idag åkte vi hem till faster Mari och Jocke för Cornelia fyllde år. Det är så roligt att komma dit för både Kevin och Cornelia har så mycket roliga leksaker. Kevin har ju grabbgrejer typ svärd och sånt och Cornelia hade ett jättefint kök och en jättefin rosa hello kitty telefon som jag lekte mycket med.


Vi började såklart med att fika, det fanns jättegoda kakor. Sen fick jag prova Jockes klocka, den var jättefin! =)






Åka till mormor & morfar

I torsdags var dagis stängt så då tjatade jag på mamma om att jag ville åka och hälsa på mormor & morfar. Så efter frukost stack mamma och jag iväg, jag sov nästan hela vägen dit, det var skönt =)
Vi skulle ha lekt lite ute tänkte vi men regnet öste ner så det blev bara en promenad med Fia annars fick vi stanna inne. Morfar hade köpt en jätterolig leksak till mig, tyvärr kom den inte med på bild så ni får se den en annan gång. Precis när vi skulle äta kom morbror Jimmy och Kim och hälsade på, jag passade på att busa en del med Kim innan jag och mamma åkte hemåt.


Kim var lite trött, han är ju inte van vid att gå på dagis ännu och jag vet ju att man blir rätt trött av det.







Det är liksom lättare att leka med honom nu när han går och så själv. Tror vi kommer kunna hitta på massa bus hi hi hi hi ....

Gammelfarmor fyllde 80 år

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen, jag har inte riktigt haft tid. Det har varit fullt upp med dagis och andra aktiviteter. Men nu ska ni få höra vad som har hänt.

Förra helgen fyllde gammelfarmor 80, vi åkte till Vallby och åt på Gaggeska Gården, det var jättegod mat! Jag åt lite kött men mest potatis såklart =)


Kevin och jag busade lite innan vi åt, vi hade jätteskoj! Han är så snäll min kusin.




Jag fick en alldeles egen tallrik.

Sen åt vi tårta och så sjöng vi för gammelfarmor. Efter att vi hade ätit klart gick vi ut och tittade lite på djuren. Sen var jag rätt trött på vägen hem...


Aquaria & Skansen

Igår jagade päronen upp mig i ottan för vi skulle åka på utflykt sa dom. Först åkte vi bil i evigheters evigheter och sen när vi äntligen kom fram så var morfar där! Vilken överraskning! Han hade en jättejätte stor lastbil! Wow, den ser jag fram emot att få åka när jag blir lite större.

Vi började med att gå in på Aquaria. Där fanns det massa roliga fiskar =)












Vi avslutade besöket på Aquaria med en glass =)







Vi åkte bergbana upp till Skansen, det var tufft =)


Jag kollade ut när vi åkte upp...


Vi började med att gå till Lill Skansen, dom hade jättekaniner där!


Pappa och jag kollade på marsvinen som låg inne i ett litet hus och sov, dom tyckte nog att det var ganska kallt ute.


Sen gick vi till mina favoriter, grisarna!


Sen red jag på en jättestor röd häst =)


Jättefina älgar



Sen började det regna så mycket så då passade jag på att sova och päronen kollade på resten av djuren i parken men det gick inte att ta några kort för det öste verkligen ner regn.


Efter Skansen åkte vi hem till mormor & morfar. Morfar hade gjort världens godaste köttfärssås,mums! Till efterrätt fick jag först en glass och sen en kaka som mormor hade gjort, den var supergod! Jag gillar ju vinbär.
Självklart hann vi busa en massa oxå...



Vilken toppen dag verkligen! Jag sov innan vi ens hade lämnat parkeringen.

RSS 2.0