Leka med Frida

Idag träffade jag Frida och hennes mamma, det var verkligen super kul! Vi lekte lite i sandlådan, åt lite kottar, lite sand, gungade och så gjorde vi några rymningsförsök, tyvärr hann mammorna ifatt oss.


Jättemassa sand att gräva i =)


Vi tänkte gunga lite ihop men jag tyckte faktiskt att den var lite läskig så Frida fick gunga med sin mamma istället.


Åka rutschkana gjorde jag inte, däremot försökte jag klättra upp för den, det var supersvårt!


Frida var så himla mysig, jag fick båda en kram och en puss, inte alls dumt ;)


Sen gick vi in och åt mellis och lekte lite inne, tittade på Alfons och Teletubbies, eller Frida gjorde det, jag var helt slut så jag somnade i mammas famn en stund. Det tar på krafterna att leka och busa.
Jag längtar redan till nästa gång...

Kopparberg

Idag började dagen rätt sent, ja jag höll igång päronen lite i natt för det gör så himlans ont att få den där stora tanden som sitter lite längre bak.
Sen när jag väl gick upp så var det iaf full fart hela dagen =)


Jag började med att kolla in diskmaskinen, det är ju så skoj att plocka ur allt som päronen stoppar i =)


Sen åkte vi till kopparberg och gick på marknad, det var massa folk där och när jag tyckte det var trist att sitta i vagnen så fick jag sitta på pappas axlar, det var ju hur skoj som helst att sitta så högt upp.


Sen åkte vi hem till farmor och farfar och hälsade på. Jag brukar leka med deras hund Jolinas koppel, det är det jag håller i handen här.


Sen kom farfar och "kopplade" mig så jag blev liksom...ja...som hans hund kan man säga...det var lite konstigt men roligt =) Han är så påhittig min farfar.
Jag råkade även ha sönder farmors ljusstake, jag är ledsen för det farmor men jag kunde inte låta bli, ljusen var så himla fina och jag var bara tvungen att få känna på dom lite grann. (och ja även smaka lite på dom...)

Men sen åkte jag hem i min pyjamas för då hoppades päronen att jag skulle sova hahahaha säger jag bara...det blev inget sova av inte, nej dom fick allt vagga mig en stund hemma oxå.

Min dag...

Japp här kommer min dag...


Först klev jag i lådan under ugnen, det var skoj att sitta där och spegla sig i ugnsluckan, men det var värre när jag skulle komma ner, så till slut fick mamma komma och hjälpa mig, men när jag provat att gå i ungefär 4 gånger så fixade jag att komma ur själv oxå!


Sen kröp jag upp på elementet i vardagsrummet och kikade ut lite över gräsmattan...det var trevligt...ja ... tills jag skulle ta mig ner, det är ruskigt högt ... så till slut fick mamma komma och hjälpa mig och sen vågade jag inte krypa upp där igen, iaf inte idag =)


Sen kollade jag så att allt var ok med tvättmaskinen, ja först tryckte jag på alla knappar och vred på alla rattar och sen tog jag mig en titt inuti, jag försökte även krypa in men det gick tyvärr inte...iaf inte den här gången ;)


Sen kom pappa hem och så åt vi lite mat...ja det här är min nya stil ... vad tycks?
Mamma tycker iaf inte att man har fötterna på bordet, men när det bara är vi grabbar så kanske det är okej?

Japp så har min dag varit...

Städa städa...

Igår åkte jag och päronen till Ikea och handlade lite grejer, jag ville verkligen ha en gose tiger som var lika stor som mig ungefär, eller nä större var den nog men päronen tyckte jag hade så mycket gosedjur så han fick stanna kvar på ikea, trååååkigt =( Iaf så köpte dom en hylla till mitt rum...eller det är egentligen min födelsedagspresent från farmor och farfar men mamma och pappa visste inte vilken hylla som passade så därför fick vi handla den själva så att det blev rätt =)


Fint det blev va? Ja iaf tills jag hade dragit ut allt på golvet igen hi hi hi päronen måste ju ha nåt att göra...

Sen har jag hjälpt mamma och pappa att städa lite idag, mamma plockade undan och jag plockade fram igen, ja är det inte så man hjälps åt?


Sen bytte vi lakan i sängarna och jisses vad roligt det var, man kan ju nästan försvinna i den här...=)


Hi hi hi hi


Tittut =)

Fredag

Idag är det fredag och vad betyder det??? JO att pappa kommer vara hemma och leka med mig i två dagar! Jag älskar helger!
Jag har inte haft så mycket att blogga om det är därför det varit lite tyst. Jag har haft lite ont i magen den här veckan så mamma gav mig blåbärspure och då ordnade det till sig. Annars har jag mest lekt med hunden och katten, dom är för roliga...

Vad ska ni göra för kuligt i helgen?


Kalas

Idag skulle vi först fira min kusin Cornelia och min gammelfarmor och på eftermiddagen skulle vi fira Frida som fyllt år.


Jag och Kevin busade i gammelfarmors säng, han är så snäll min kusin, han vill ofta leka och busa med mig.
Jag fick också prova att äta lite smörgåstårta, det var jättegott!

Efter ett tag var jag tvungen att sticka vidare för jag skulle ju på kalas hos Frida! Och Oscar skulle komma, honom har jag inte sett sen jag fyllde år, det är ju jättelänge sen.




Vi läste bok tillsammans


Lite suddig bild men här försökte vi riva ur alla böcker ur Fridas föräldrars bokhylla, tycker vi lyckades ganska bra...=)


Frida är bra busig hon...


Jag passade på att snacka lite med Oscar =)

Sthlm

Igår åkte jag och mamma och pappa till sthlm på en liten familjemiddag. Först kom vi lite försent bara för att det var en olycka på vägen dit som gjorde att vi fick sitta i kö en stund men sen kom vi äntligen fram och då fick vi alla vuxna äta tacos, jag fick gurka och sallad och annat gott istället.


Efter maten gick jag in i vardagsrummet och rev ner duken som mormor har lagt på bordet för då får man tag på alla tv kontroller och dom är ju bara för roliga =)


Sen gick jag ut i köket och drog ut en massa skojiga grejer från ett av skåpen...


Morfar och jag busar i deras säng, han är så himla skojig min morfar, vi älskar att busa båda två!


Jag gillar ju toaletter, det är roligt att smälla med locket och så är det roligt när det kommer vatten i den, gammel morbror Christer och jag tittade lite tillsammans på mormor och morfars toalett.


Mormor och morfars hund Fia har en egen koja, den var ju jag bara tvungen att kolla in! Jättemysig var den men lite svårt att komma ut ur den, då fick mormor hjälpa mig.

Leka med Frida

Idag träffade jag och mamma Frida och hennes mamma. Först inspekterade jag deras lägenhet, massa skoj att busa med. Frida är så snäll tycker mamma som inte håller på och pillar på allt, men vadå man måste ju få kolla eller? =)
Sen gick vi en liten promenad, det var väl sådär, sitta still är inte riktigt min grej men mammorna fick iaf prata en stund. Sen fick jag äntligen leka lite =)


Vi hjälptes åt att gräva lite, jag passade även på att smaka på sanden...mmm....gott...


Gungade oxå såklart =) Jag försvann lite i den stora gungan därför syns jag knappt hi hi hi




Kolla vilken fin tröja jag fick i födelsedagspresent, den ska jag ha ofta sen när jag växt i den =)

Efter att vi hade lekt så gick vi hem till Frida igen och åt lite mellis, det var gott. Sen passade jag på att kolla så att deras spis funkade vilket den gjorde och så kollade jag lite i köksskåpen, det är ju alltid roligt att kolla vad folk har för nåt hemma egentligen. Fast det är ju såklart lite synd om Fridas mamma som fick städa efter mig...Hoppas ändå vi kan leka snart igen!

Gunga och Gräva


Idag tog jag med mig päronen och Flisan och gick och gungade lite, jag älskar verkligen att gunga! Jag bad mamma om mer fart hela tiden =)




Gräva gräva gräva...rooooligt =)




Funderar på vilken gunga jag ska välja...


Övernattning

Ja nu har jag alltså varit iväg på min första övernattning. Igår lämnade päronen mig hos Farmor och Farfar och så stack dom iväg till sthlm. Dom skulle tydligen gå på middag med moster Agge och sen skulle dom gå ut på nån rock klubb, hur kul kunde det vara om inte jag var med? Nej just det...=)
Jag hade iaf jätteroligt hos farmor och farfar, jag fick prova att äta massa nya grejer och vi busade massor! Tyckte inte alls att päronen hade behövt komma och hämta mig så tidigt, typiskt när man har som roligast. Men jag kanske får åka på fler övernattningar i framtiden, vem vet?

RSS 2.0