1 månad kvar

Nu är det ungefär en månad kvar tills vi åker med mormor och morfar till Grekland, det ska bli roligt och spännande. Men jag tror att både päronen och mormor och morfar är lite nervösa för hur busig jag kommer vara på flyget hi hi dom kommer få fullt upp.


Den här ska dom tydligen transportera mig i, som om jag inte kan ta mig fram på egen hand =)

Nu försöker jag ställa mig upp lite mer varje dag, igår provade jag att ta tag i högtalaren i vardagsrummet, det gick ganska bra en stund men sen ramlade jag, men jag har gett mig 17 på att jag ska fixa det.


Här får jag lite hjälp av pappa


Kolla vilken tjusig kärra jag har fått, nu ska det allt bli åka av ....
Den är ju hur perfekt som helst, man kan ju få skjuts överallt med den här, då behöver jag aldrig lära mig gå =)


Fast ibland är det rätt skönt att bara sitta ner och leka oxå =)

8 månader idag

Japp idag fyller jag 8 månader, oj vad tiden går fort =)
Idag har jag försökt ställa mig upp hela dagen, med blandade resultat. Ibland gick det ganska bra och ibland fick jag syn på nåt annat och glömde att koncentrera mig så då blev det en och annan vurpa.
I övrigt tror mamma att det är nya tänder på gång för idag har jag varit ledsen och grinig hela dagen, ingenting har passat, inte ens promenaden ute var nåt att ha. Men men man måste få ha sånna dagar oxå.

Feberfri

Ja nu är jag feberfri och vill busa och leka igen. Man har mycket att ta igen när man legat däckad ett par dagar. Jag hittade en ny rolig grej att leka med idag när mamma och pappa höll på i köket.


Diskmaskinen är ju hur kul som helst, men såklart tyckte inte mamma och pappa det.


Kolla snygga smulan jag fått =) Den får man ha när det är lite varmare ute.

När vi skulle ut på promenad var det någon annan som tyckte att hon skulle få följa med.


Kissen hade tagit plats i vagnen.

Typiskt!

Imorgon skulle jag och mamma in till stan och träffa Oscar och Frida och deras mammor, vi skulle fira Oscars 9 månaders dag med en picknick tänkte vi. Men vad händer då? Jo såklart vaknar jag med 40 graders feber, TYPISKT! Förra gången jag hade feber försvann den efter en alvedon. Idag har inte alvedon hjälpt ett dugg, har fortfarande feber. Så idag har jag sovit precis hela dagen, ja förutom när mamma väckte mig för att få i mig lite mat. Det enda som dög idag var gröt. Sen ville jag inte sova själv heller utan bara med mamma, det är läskigt att ha feber alldeles ensam juh.
Ja ja det kommer väl fler tillfällen att få leka men det är bara så typiskt tycker jag. Hoppas jag vaknar och är frisk imorgon.

Kisse Nisse

Jag måste bara berätta nåt roligt jag gjorde igår kväll. Pappa och jag satt i soffan och mös lite, jag hade pyjamas på mig och skulle väl försöka sova så småningom. Men nu höll vi iaf på och mysa lite. På nåt vis så hade min blöja vridit sig lite, antagligen efter all lek, så plötsligt undrar pappa varför det blev så varmt på hans ben och lite av magen hi hi hi  jag hade kissat på honom! Efter det kunde jag inte sluta skratta, det var ju så himla roligt =) Mamma tyckte såklart oxå att det var ganska roligt. Sen blev jag kallad för kisse nisse resten av kvällen. Men det är sånt man får ta =)

Inflyttningspartaj i nuevo el stockholmo

Igår var jag på mitt första inflyttningspartaj, morbror Jimmy hade skaffat ny lya. Kanon fint var det. Han hade en sjysst soffa att ligga i och ett jätteroligt element man kunde banka på. Och det bästa av allt, en kökslåda som man kunde smälla med, inte alls som hemma där dom inte går att öppna. Wow vilken kväll =)


Det är så himla kuligt när mormor gör grimaser =)


Morbror Jimmy sitter och leker med sin data, han har världens roligaste skägg, det gillar jag att leka med, men igår fick jag tyvärr inte det.


Kryper runt i soffan, den var inte alls dum. Är egentligen trött men vem vill gå och sova när det är partaj?


Nu ska jag passa på och varna er för en jättefarlig grej, så håll i er för här kommer den.........


Den här läskiga mackapären körde mamma och pappa runt med idag, livsfarlig ju! Så akta er den är inte att leka med alltså.


Usch vad ledsen jag blev när den kom åkandes. Så se upp!

Gunga

Idag fick jag prova gungan vi fick av tant Siv när jag döptes. Den var ganska rolig, man kan ha den både inne och ute.


Gunga lite inne är ju inte fel.



Sen gick vi ut i det fina vädret och gungade lite ute oxå men då var jag lite trött så det var sådär lagom spännande.


Hmm det här var väl sådär...


Morsan, nu räcker det va?

Sen gick vi vidare på promenad för mamma och pappa hade tänkt att jag kanske skulle somna till en stund men det vart inget av med det för det fanns så mycket skoj att titta på.


Flytta ner

Japp nu har man alltså fått flytta ner en våning. När man äntligen, efter många veckors slit lyckats titta över kanten på sängen ja då flyttas man ner, sjysst!


Bottenvåning numera alltså =)


Sitta och leka

Japp idag har jag suttit och lekt hela dagen nästan, vi gick en promenad oxå men Flisan ville inte gå och så var det rätt mulet ute så det blev inte lika lång promenad som igår. 
Hittade lite nya leksaker här hemma idag så det har jag roat mig med medans mamma och pappa har städat och rensat ut massa skräp, snart kanske jag äntligen kan få mitt rum =)


Allt är mycket roligare nu när man kan sitta själv =)


Måste hålla koll på vovven oxå samtidigt som man leker.


Många grejer att hålla reda på =)

Nu är påsken slut, tycker den gick alldeles för fort, imorgon ska pappa jobba igen, tycker det har varit roligt att ha både honom och mamma hemma. Men om 4 dagar så är det ju helg igen så det går nog fort.

Påsklunch

Idag var vi iväg till min faster Mari och hennes familj på påsklunch, farmor och farfar var oxå där. Tyvärr glömde mamma kameran hemma så det blir inga bilder därifrån.
När vi kom dit så åt vi massor och sen var det så fint väder så då var vi ute på tomten och lekte, eller dom andra lekte och jag och farmor och tant Siv gick en promenad så att jag fick sova en stund, det är jobbigt att leka med kusinerna när man är trött. Sen fikade vi lite och sen satt jag i farfars knä en stund och tittade på kusinerna som cyklade, det såg roligt ut och jag längtar lite efter att få cykla jag med.

Sen åkte vi hem och mamma och pappa trodde att dom skulle få sova en liten stund men det kunde dom glömma direkt, jag busade massor i sängen =)


Det är så roligt att busa i sängen =)


Kamera snöret är ju oxå bra roligt =)


Nu kan jag sitta själv oxå, äntligen =)


Bus Bus Bus

Besök av mormor

I söndags firade vi pappa som fyllde år, då var det massa folk här som ville hålla i mig, men jag ville helst bara glida runt i min gå stol. Mormor och morfar var oxå här då och sen när kalaset var slut så åkte morfar hem själv och mormor stannade här =) Det är därför jag inte bloggat på ett par dagar för mormor och jag har lekt och busat och hittat på så mycket så jag har inte haft tid.



Här har jag busat så mycket med mormor så jag somnade i hennes knä. Det var jätteskönt =)

I måndags lekte vi mest hemma och busade med mormors hund Fia. I tisdags åkte vi in till stan för då skulle mamma till farbror doktorn och då fick jag och mormor sitta i väntrummet, eller mormor satt och jag passade på att sova lite.


Här väntar vi på tåget in till stan.

Idag åkte vi in till stan igen och gick på Öppnis, det var ganska roligt men jag hade precis somnat när vi kom dit så jag var ganska trött. Jag lekte iaf lite grann och provade att krypa baklänges, det gick ganska bra.
Men jag saknade Oscar och Frida där, det är mycket roligare när dom är med, nu var det mest stora barn där. Hoppas dom snart är friska så vi kan hitta på nåt roligt ihop, det var så länge sen nu.

Mamma och pappa tror att jag håller på att få fler tänder för jag dreglar massor och det kliar massor i munnen hela tiden, det är jobbigt för jag kan inte sova ordentligt och det är inget roligt att äta heller så vi får se om det kommer några nya gaddar snart.

Måste ju oxå berätta att ikväll när jag låg på mattan i vardagsrummet kröp jag två steg! Men sen tyckte jag att det gick fortare att kräla fram som tidigare.


Äntligen helg!

Äntligen helg så man kan få leka lite med pappa oxå, det hinner man inte med så mycket i veckorna.



Idag åkte vi ut till Hälla och handlade lite, det är ju bara två månader kvar tills vi ska åka till Rhodos med mormor och morfar så då tyckte mamma att jag behövde ha ett par badbyxor.



Dom här fick det bli, det kommer bli toppen att få plaska runt i en pool!

Borsta borsta...



Jag kan borsta tänderna själv, samtidigt som jag kliar mig mellan tårna, vem sa att killar inte kan göra fler saker samtidigt?

BVC och Föräldrargrupp

Idag var vi som sagt på BVC och vägde / mätte mig. Kul att det var några som vågade sig på en gissning =) Det blev ganska jämt mellan två stycken, Kerstin & Frida var ruskigt nära vikten och Ulrika & Oscar var nära längden så ni var helt enkelt bäst på att gissa.
Nu är ni bra nyfikna va =) Jag vägde .... 9645 gram och var 70,2 cm lång. Japp så jag får nog vänja mig vid att bli kallad dunderklumpen av vissa *muttrar*
Efter vi hade kollat hur stor och tung jag var så gjorde sköterskan ett slags hörsel test eller vad man nu ska kalla det, hon höll på med nån röd pinne först som jag skulle titta på och sen plingade hon med klockor bakom mina öron, såklart såg jag vad hon höll på med så jag blev godkänd =)
När vi var klara skulle vi på föräldrargrupp där vi skulle få tandinformation, det började väl sådär, att sitta still är inte riktigt min grej och det var massa barn överallt så man kunde inte krypa runt som man själv ville. Så efter ungefär 15 minuter tyckte jag det var döööö trist.

När vi äntligen var klara så fick jag äntligen sova lite i vagnen, jag var ju så trött så trött. Då gick mamma till hm där hon skulle kika på kläder till mig, där fick hon allt skämmas lite för jag snarkade, högt! Tydligen så hade folk gått förbi och kollat, men vadå är man trött och förkyld så är man =)


Eftersom mina vintertofflor nästan är för små så köpte mamma ett par skor till mig, vi får väl se om jag tänker ha dom på mig eller om jag kommer sparka av mig dom.


Kolla vilken fin bil jag fick av mamma och pappa, den har jag redan haft roligt med =)


Här var vi på väg ut igen.


Somnade en stund så jag fick stå kvar ute för jag andades lite lättare då tyckte mamma.

På kvällen så lekte jag massor och krälade runt på golvet som jag brukar, sen bara satte jag mig upp och så satt jag själv utan hjälp från mamma och pappa i flera minuter, ni skulle sett hur larviga dom blev bara för att jag satt själv =)

RSS 2.0