Grattis Frida!



Grattis Frida på 1 årsdagen! Hoppas du får en jättebra födelsedag.

Mini grattis till Kim som blir 1 månad idag.

Hälsa på mormor & morfar

Efter kalaset hos Oscar åkte vi och hämtade moster Agge på stan och sen åkte vi till mormor och morfar i sthlm. När vi kom dit var morbror Jimmy och kusinen Kim där, han hade allt blivit lite större sen sist och mamma sa att han var tyngre oxå, jag provade att klappa han lite och han verkar snäll men sen blev jag lite ledsen över att min mamma höll i honom och inte i mig så då fick jag komma upp och gosa lite med mamma så det kändes bättre igen.


Här var han vaken en stund annars sov han mest.

På lördag förmiddag tog jag, pappa och morfar en premiärtur i nya skorna, det gick ganska vingligt för det är inte så lätt att gå i skor men jag får öva så ska det nog gå bra.




Sen gick vi och gungade, det var hur roligt som helst =)



Efter det hade jag och morfar blivit på riktigt bus humör så vi gick upp i lägenheten för att se vad för bus vi kunde komma på.....


Vi började med att riva ur plastbunke skåpet och använda några skålar som hjälm, jättesnyggt =)


Sen fick jag åka i mormor och morfars shoppingvagn, skoj det med =)


Efter det rotade jag lite i morfars tröj låda och hittade den här, är jag inte snygg?

Efter allt det här buset var jag lite trött så mormor och morfar tog ut mig på en promenade medans mamma och pappa åkte iväg och gjorde nåt hemligt, jag tror det har nåt med min födelsedag att göra men jag vet inte, spännande =)

På kvällen åt vi lite jordgubbar och glass, det var inte alls dumt. Sen åkte vi mot Västerås igen och innan vi lämnat Sollentuna så hade både jag och mamma somnat i baksätet.

Oscars kalas

I går var vi på 1 års kalas hos Oscar, han hade jättemassa roliga leksaker man kunde leka med men jag hittade även lite annat man kunde leka med, ljusstakar och kastruller och lite annat smått och gott =)


Jag och Frida lekte lite med klossarna


Sen spelade vi lite musik, ni skulle hört hur vackert det lät =)


Leker lite med grabbarna

Det var verkligen ett jätteroligt kalas och tiden gick jättefort!

Moster Agge på besök!

Igår kom min moster Agge hit, vi mötte henne vid tåget och sen gick vi på stan en sväng, vi fikade lite inne på punkt, jag tyckte det var rätt trist att sitta där och glo men jag blev mutad med några majskrokar och då gick det lite bättre =)
Sen gick vi till Skopunkten och så köpte mamma ett par nya skor till mig, jag måste bara lära mig gå i dom =)


Fräcka va?

Idag skulle vi vara ute och premiär gå nya skorna och kanske gunga lite oxå, men regnet öste ner så det blev mest inne lek idag. Jag sov endast 10 minuter under hela dagen så att mamma och Agge säkert skulle ha fullt upp med att roa mig *nöjd*


Här har jag precis somnat, yes hann dom nog tänka innan jag vaknade och det blev full fart igen hi hi hi

Imorgon ska vi först på kalas hos Oscar och sen ska vi åka till mormor & morfar och leka lite, det ska bli kul =)

Grattis Oscar!



Idag fyller min brottarpolare Oscar 1 år, STORT Grattis kompis!

Föräldrarfritt



Idag åkte jag till farmor och farfar och lekte medans mamma och pappa gick på bio och åt på restaurang. Det var så fint väder så vi var ute nästan hela dagen. Jag hade hur kul som helst och saknade inte päronen ett dugg.


Nya leksaker =)

Häromdagen kom min faster Mari och farbror Jocke över med en massa leksaker som mina kusiner har haft, det fanns massa skojiga grejer så jag visste inte ens vilket jag skulle börja leka med. Jag fick till och med en alldeles egen fotölj. Jag känner mig som en kung när jag sitter i den =)



Ja så nu har jag en hel kasse med leksaker, klossar och massa skoj =)

Busborgen med kompisarna

Idag åkte jag och mamma till busborgen och lekte med Frida och hennes mamma och Oscar och hans päron. Det var jättevarmt och det var jättemycket barn där men det var roligt iaf =)


Jag och Frida i bollhavet


Oscar kollade lite först....


Sen hoppade han oxå i =)


Jag hittade massa roliga grejer att leka med


Frida tog en promenad med sin mamma oxå

Efter busborgen fikade jag med Oscars föräldrar en stund utanför, sen skulle jag och mamma gå ner på stan men jag gillar inte att sitta i vagnen så till slut orkade inte mamma bråka med mig mer så då ringde hon pappa så fick han komma och hämta oss, det var skönt för då kunde jag sova i bilen på vägen hem.

Hälsade på farmor & farfar

Idag åkte vi och hälsade på farmor och farfar. Jag har tänkt åka dit och leka ett tag men det har inte gått eftersom mamma och pappa varit sjuka. Men idag blev det alltså av.


Hittade en rolig pinne att leka med på deras altan, hur skoj som helst =)


Jag kunde gå ut och in lite som jag själv ville, perfekt ju!


Sen kom faster Mari och min kusin Cornelia över en stund, jag tyckte det var jätte spännande att titta vad Cornelia gjorde =)


Sen satt jag i farfars knä en stund oxå, han har hår på läppen som är jätteroligt att känna på.

Träffat Kim

Idag åkte vi till sthlm och hälsade på mormor & morfar lite. När vi hade varit hos dom ett tag och lekt så åkte vi ut på landet där jag skulle få träffa min nya kusin Kim.


Kröp runt lite i gräset, käkade lite gräs och sådär. Provade även att äta lite av gruset men det var inget vidare faktiskt.


Först låg han och mös lite i vagnen, han var så himla pluttig och liten. Mamma säger att jag oxå varit liten en gång men det tror jag knappast på.


Här hade han precis ätit. Giraff snutten fick han av mig, den verkade han gilla.
Han verkade vara ganska trött för han sov nästan hela tiden och tyst var han oxå jag hörde bara att han knorrade till en gång.


Mamma fick hålla i han och hjälp vad larvig hon blev! Ja ja det är väl så med mammor antar jag.

Sen blev klockan så mycket och jag orkade inte vara vaken så jag somnade i pappas famn.

Tröttis

Idag fick jag följa med pappa till hans jobb en stund så mamma kunde vila lite. Det var skojigt att se hur pappa hade det på jobbet. Efter det åkte vi och handlade lite mat, jäääääättetråkigt var det. Sen äntligen fick jag åka hem och leka =)
Sen blev jag jättetrött precis när mamma och pappa skulle äta men jag ville verkligen vara med ifall jag skulle få smaka nåt. Och sen kunde jag inte hålla mig längre så....



jag somnade i min matstol....så kan det gå!

Dåligt med uppdateringar

Just nu är det lite dåligt med uppdateringar här på bloggen. Mamma brukar ju hjälpa mig att skriva och just nu är hon sjuk så hon orkar inte blogga så mycket. Men vi lovar att blogga mer sen när mamma blivit frisk, vilket jag tycker hon ska bli snart så vi kan leka igen =)

Jag går del 2





RSS 2.0