Pott premiär

Ja eftersom jag har börjat säga till ibland innan jag behöver kissa / bajsa så tänkte päronen prova om jag kunde tänka mig att använda potta.


Jag skulle bada men medan mamma hällde upp vatten åt mig rymde jag från toaletten och råkade visst kissa i hallen ooops...så kan det gå ;)


Sen satte jag mig på pottan och kissade, ni skulle sett vilket liv det blev på päronen! Jisses alltså, för lite kiss. Ja ja dom är ju som dom är =)
Men vi får se om jag kommer gilla den här pottan eller inte, man måste ju sitta still tydligen och det är ju inte riktigt min grej.

Grattis Farfar!

Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag men det har inte hänt så mycket, det är mest dagis, hem, äta, leka lite, sova som gäller i veckorna.


Jag började dagen med att dammsuga, det var ganska svårt men roligt!


Hemma hos farmor & farfar hittade jag en jätterolig lampa att leka med, Jocke släckte och jag tände, super roligt! Sen sjöng faster Mari några nya sånger för mig, dom måste jag öva lite på. Jag vågade iallafall sjunga imse vimse spindel för henne.
Självklart lekte jag även i trappan, jag har ju ingen trappa hemma att leka i så man får ju passa på =)


På vägen hem från farmor & farfar stannade vi och handlade lite. Jag hjälpte såklart till att packa upp sen när vi kom hem.
Sen var jag helt slut, jag hann ju knappt sova idag så jag satte mig i pappas knä och somnade ganska snabbt, skönt.

Agge på blixtvisit

Igår när jag somnade så var det bara jag och pappa hemma, mamma var inne i stan och gick på bio. Imorse när jag vaknade var moster Agge här oxå. Vilken överraskning! Fast, jag tyckte hon var rätt läskig i början så jag grät lite grann när hon ville leka med mig. Men sen vågade jag till och med sjunga imse vimse spindel för henne, jag tror hon gillade det =)


Ja jag tyckte som sagt Agge var lite läskig...


... men sen såg jag ju att hon var jättesnäll...och busig...och lite...knasig hi hi hi ...

Söndags nöje

Idag jobbade pappa en stund så då passade jag och mamma på att ta lite sovmorgon, okej jag var väl vaken ganska sent igår kväll så det kanske var därför jag ville sova lite längre men iaf.

Sen har jag bara busat och lekt hela dagen. Älskar att hitta på en massa bus!


Jag drog ur alla kastruller och pannor ur skåpet och provade att krypa in, jätteroligt! Fast...det var inte lika kul när jag inte kom ut själv, då ropade jag på päronen så fick dom hjälpa mig.


Gissa om det lät fint när jag bankade på dom här pannorna? Superfint! =)

Imorgon blir det dagis igen. Mamma och jag provade ju att vara där tillsammans några dagar förra veckan. Jag tyckte väl att det var ganska roligt, fast jag saknade mamma lite grann.


Pulka



Vi pälsade på oss och gick på promenad idag. Det var iiiiiskallt tyckte jag. Fick även prova att åka pulka, tyckte väl att det var sådär. Lite roligt var det men jag var ganska trött så jag uppskattade det nog inte så mycket just idag. När vi hade åkt några gånger så fick jag äntligen mysa ner mig i vagnen med filt och allt och jag somnade på en gång. Skönt.


Provar lite...

Idag provade jag mina regnkläder som jag ska ha med mig till dagis imorgon.


Vad tycks? Är jag inte snygg? Jag kommer garanterat att synas iaf =)


hahaha det här var roligt!


Jag älskar kameran, märks det?

Farmor & Farfar

I onsdags somnade jag i mammas famn en stund och sen när jag vaknade så var farmor och farfar där. Vilken överraskning! Jag var såklart tvungen att visa dom min fina traktor med bonden som spelar musik, ja lite dans fick dom nog oxå se.


Snackade lite med farfar, han busade massor med mig =)


Ja sen blev det inte riktigt som jag ville...jag bjöd på lite opera mitt i allt =)


Sen fikade vi lite och jag mös med farmor lite...senare visade hon mig hur man lägger pussel, det var jätteroligt!

Somliga går i pappas skor


Bus med gänget

Idag lekte jag en stund med "gänget" dvs Frida och Oscar. Vi var hemma hos Oscar och busade, han hade så himla mycket roliga grejer, inte bara leksaker utan annat skoj oxå, gissa om päronen fick springa efter mig hi hi hi ...


Den här bilen var jätterolig! Den lät och rörde på ögonen och munnen.


Hittade ett roligt pussel.


Man kunde gömma grejer i bilen oxå!


Oscar hade fått en stor säng, ni vet en sån som stora pojkar sover i, den var jag bara tvungen att provsitta / ligga. Den var jättemysig, en sån vill jag oxå ha när jag blir större.


Här är Oscar och hans päron, visst är dom bra tokiga hi hi hi ... vilket familjefoto.

Som vanligt somnade jag på vägen hem, det är ju så himla skönt. Sen busade jag massor hela kvällen, jag tänkte hålla igång päronen riktigt länge men efter ett par timmar orkade jag inte mer utan somnade istället.

Nyårsafton

Jag vaknade vid 7 ungefär och väckte päronen som ville sova lite längre som vanligt, men det kunde dom glömma hehehe...sen busade jag och lekte fram till halv 2 på eftermiddagen sen blev jag såååå trött. Jag däckade direkt och sov i 3 (!!!) timmar. Mamma och pappa brukar inte låta mig sova så länge men dom fick inte liv i mig så då passade dom på att göra lite annat i lugn och ro istället (förstår inte vad dom menar med att det inte är lugn och ro när jag är med...hmm...ja ja....)
Sen åt vi en jättegod middag.


Till förrätt åt päronen macka med kräftrumpor på men jag fick en jättegod ostsmörgås, min favorit!


Till varmrätt åt päronen oxfilé, det tyckte inte jag var så gott så jag ville hellre ha köttbullar. Så jag åt potatisgratäng med köttbullar, det var gott =)

Till efterrätt åt vi glass men jag kladdade så mycket så mamma kunde inte ta några bilder då.


Efter maten slappade jag lite framför tv:n (ja alltså jag satt still i åtminstone 5 minuter...eller...kanske 3 bara...)


Sen körde jag lite bil, eller jag kan ju bara backa själv så sen fick pappa putta runt mig som vanligt =)

När klockan blev ungefär 23 kunde jag inte hålla mig vaken längre så jag somnade. (vilket päronen tyckte var lite konstigt med tanke på min långa eftermiddagslur)
När tolvslaget kom var dom helt säkra på att jag skulle vakna av alla fyverkerier. Men jag sov som en stock så det stördes jag inte ett dugg av.
Nästa år kanske jag orkar vara vaken på tolvslaget...vi får se =)


Släktträff

I onsdags åkte vi till pappas moster och hälsade på, alla pappas mostrar och morbröder var där, det är första gången jag träffar allihopa. Vi fick jättegod mat, jag åt massor! Till efterrätt blev det cheescake och det gillade jag verkligen.
Efter att vi hade ätit fick jag några julklappar från Johan & Rita.


En alldeles egen sovsäck! Wow! Den ska jag campa med i sommar. Och sen fick jag en jättesnygg mössa oxå. Med mitt namn på och allt. Perfekt ju.

Efter att jag hade busat och sprungit runt ett tag så blev jag trött så då åkte vi hem, jag sov som vanligt i bilen =)

RSS 2.0