Kims Dop

I lördags fick jag gå upp jättetidigt för att vi skulle åka till Stockholm och gå på min kusin Kims dop.
Mamma skulle bära fram honom så hon försvann ett tag men jag lekte med moster Agge, gammelauntie och mormor och morfar så det gick bra. Men den där prästen var inte så rolig att lyssna på, så när jag tyckte hon hade snackat klart så gjorde jag pruttljud med munnen så alla hörde, det var roligt hi hi hi ...


Jag fick ha fin kläder och allt på mig.


Där framme står mamma och håller i min kusin, klart man blev lite avis men jag hade som sagt andra att leka med...



Sen på kvällen åkte mamma och pappa och lyssnade på några som heter Takida så jag fick busa själv med mormor och morfar, det var hur skoj som helst men jag blev trött ganska fort eftersom vi busat så mycket hela dagen. Jag sov en stund i min säng inne i mormor & morfars sovrum men det var lite läskigt och jag drömde så mycket så jag fick till slut sova i deras säng, yes! precis vad jag ville =) Jag la mig nära morfar för han är ju så stor och stark så då kunde jag sova lugnt sen.




På söndagen var päronen så trötta (jag undrar varför...) så då lekte jag mest med mormor & morfar.


Jag har blivit så lång nu så jag når mycket mer, jag kunde till och med öppna mormor & morfars ytterdörr, så den fick dom allt hålla låst annars hade jag nog smygit iväg...=)

Grabb kväll



Idag ska pappa och jag ha grabb kväll, mamma ska åka iväg och äta julbord med sitt jobb.
Då kan vi grabbar passa på att göra som vi själva vill, äta middag framför tv:n, sitta med fötterna på bordet (vilket jag i och för sig gör när mamma är hemma oxå)
Jag kanske får provköra bilen, ja ni vet grabb grejer =)

Hemma hos Frida

Efter att ha hållt päronen vakna mellan 2 och 7 i natt så väckte jag mamsen vid 8 och tyckte det var dags att gå upp, hon blev strålande glad som vanligt hi hi hi ...

Efter lunch åkte vi in till stan och träffade Frida och hennes mamma, vi var ute en stund och lekte, jag gungade lite och åt lite sand men sen gick vi in och åt lite mellis.


Frida bjöd på äppelbitar, det var supergott!


Vi lekte med lego och dansade, Frida lärde mig några nya moves.


Sen hjälptes vi åt att sopa och städa


Sen tog vi det lugnt ett tag, Frida läste lite och jag kollade på en jätterolig film.

Kalas hos gammel auntie

Igår åkte jag och päronen till Stockholm och firade gammel auntie (mammas moster) som fyllde år.


Sitter i aunties knä och får blåbärstårta det var sååå gott.


Jag och mormor hittade en plastskål och en visp, typ det roligaste jag vet =)

Sen åkte vi hem till mormor och morfar igen. Jag sjöng opera sång för päronen hela vägen hi hi hi gissa om dom gillade det.



Hjälpte morfar lite med datorn, det gillar han ;)


Jag och morfar busade massor, han är så himla rolig min morfar.

Nu flyttar jag!

Idag har päronen hållt på och fixat och donat oroväckande mycket i mitt rum, nåt har varit på gång helt klart...och mycket riktigt, dom flyttade in min säng i eftermiddags, jag blir alltså utkastad ur deras rum nu! Hmm...om dom tror att dom ska få sova längre bara för att jag sover i eget rum så tror dom FEL! =)


Men det blev ju ganska fint...det måste jag ju erkänna.



Jag får meddela senare hur första natten gick.

Lek med Frida

Idag åkte jag och mamma hem till Frida och hennes mamma för att leka. Vi började med att vara ute en stund men eftersom det var så kallt hade mamma tagit på mig overallen och hur lätt var det då att leka? Nä precis, så jag stod mest still för varje gång jag skulle gå så ramlade jag framåt på magen så låg jag där och sprattlade tills mamma kom och hjälpte mig upp, det är ju varmt med overall men annars tycker jag inte det var nåt vidare faktiskt.

Sen gick vi in och skulle käka mellis, Fridas mamma gjorde pannkakor, supergoda! Jag åt minst 3 stycken ... sen var det rätt fullt i magen. Men jag tyckte det var nam nam så det var det värt =)


Sen hittade jag en banan jag tänkte äta till efterrätt, men...den var ju av plast hi hi hi tokigt...


Frida visar mig hur man använder kvasten...men just då hade jag fått syn på nåt annat roligt.


Mammorna försökte få oss att posera tillsammans, det gick väl....sådär =)

Det var iaf jättekul att leka med dig Frida, du hade många roliga leksaker =)

Sen kom pappa och hämtade oss och så åkte vi hem till gammelfarmor som hade fått komma hem idag, det var kul att få träffa henne igen! Jag var såklart tvungen att kolla runt lite i hennes lägenhet eftersom det var ett tag sen jag var där...


Hon hade en telefon precis i min höjd, jag försökte ringa några gånger men päronen bara tog bort mig därifrån...suck...ett litet samtal kunde jag väl fått ringt.


Sen provkörde jag rollatorn, den var rolig men lite svår att svänga med.


Till sist provade jag en handväska, jag tycker jag passade i den, kanske att den var lite för stor men praktisk, då får man ju plats med många leksaker.

På vägen hem så stannade päronen till vid lilla Ica och handlade och så fick dom hjälpa en tant att starta bilen med sladdar men det tyckte jag var lite trist så då somnade jag istället.

Full fart hela dagen alltså =)

Farmor & Farfar

Idag åkte vi hem till Farmor och Farfar för vi skulle fira farsdag. När vi kom dit så fick vi jättegod mat, kyckling och potatisgratäng, det var hur gott som helst!


Farmor och Farfar har en hel låda med leksaker som jag får leka med


Kramades lite med faster Mari oxå =)


Jag kröp som vanligt upp för trappan ... det är så roligt =)


Kolla vilken Ko(ol) stol jag fick av farmor & farfar

Farsdag



Gav pappa ett paket imorse, tror han blev glad, det var filmen Änglar & Demoner som han velat sett jättelänge.

Stockholm

I fredags åkte jag och päronen till stockholm, när vi nästan var framme somnade jag, det var ju typiskt för då fick jag ju inte sova så länge. Men jag höll igång päronen och mormor och morfar ända till 23 sen, det var roligt =)

Sen trodde säkert päronen att dom skulle få en låååång sovmorgon eftersom jag somnade så sent, men det kunde dom ju glömma, jag ville komma upp så jag fick busa med mormorn och morfarn, så det var bara att släpa upp päronen =)


Morbror Micke kom och busade med mig =)


Vi farsdag fikade lite på blåbärspaj och vaniljsås mmmmm vad gott det var...


Mormor och jag lekte massor med klossarna, det var jätteskojigt =)



Självklart hittade jag på en massa annat bus oxå, jag drog ur sladden till dvd:n där mormor spelade in ett program, försökte rycka bladen av morfars blommor och lite annat smått och gott, men roligt var det iaf =)

Lek hemma hos Oscar

Idag åkte jag och päronen hem till Oscar och hans föräldrar, Frida och hennes föräldrar var också där. Det var jättekul att ses igen! Jag var lite blyg i början för jag var ganska trött och blev som vanligt väckt när mamma och pappa tog ur mig ur bilen men sen röjde jag runt.


Det är ju alltid roligare att leka med någon annans leksaker


Här sitter polarna och fikar, Frida och Oscar "scarface"
Jag satt i mamma & pappas knä och åt majskrokar och äppelkaka med vaniljsås *mums*


Jag ville rota lite också för att kolla vad dom hade för grejer, men det gillade inte päronen...




RSS 2.0